27 Feb
27FebOlen ylettömän innostunut parisuhderetkistä, jotka järjestän yhteistyössä perheterapeutti Anne Huolmanin kanssa. Olemme suunnittelleet erilaisia parisuhdeteeman ympärille kietoutuvia opastettuja retkiä.

Anne on kokenut ammattilainen, joka on pitänyt vastaanottoa muun muassa Terveystalossa ja Väestöliitossa sekä tehnyt yhteistyötä erilaisten erityisperheiden ja omaisten järjestöjen kanssa.  

Lue tarkemmin Annen osaamisesta ja ajatuksista terapian ja luonnon yhdistämisestä hänen blogikirjoituksestaan. 


Helppo hengittää

Olen erityisen iloinen tästä yhteistyöstä, koska uskon vahvasti, että ajattelua, herkkyyttä ja luovuutta vaativat tehtävät, niin työ- kuin yksityiselämässäkin, sujuisivat paremmin metsässä. Inspiroiva ja terveellinen metsäympäristö avaa aistit ja uusien ajatusten vastaanottamiseen vaadittavat kanavat. Kun on helppo hengittää, on myös helppo ajatella. Tämän takia olen tarjonnut yrityksille ja järjestöille erilaisia metsässä järjestettäviä suunnittelu- ja fasilitointiretkiä. Olen kirjoittanut tästä samasta teemasta yritykseni liikeideaa avaavassa blogikirjoituksessa. 

Eteläsuomalainen korpi, lappilainen tunturimaisema tai Itä-Suomen vaarat ovat hyödyntämätön sieluntila, jossa uusien ajatusten synnyttäminen käy helpommin kuin koneellisesti ilmastoidussa neuvotteluhuoneessa. Ne ovat kuin tehtyjä merkityksellisten keskustelujen käymiseen.

Itselleni noin kymmenen vuotta sitten käyty avioerosta toipumiseen tarkoitettu erokurssi muodostui käänteentekeväksi kokemukseksi. Kurssi avasi monia parisuhteen solmukohtia ja teki itselleni näkyväksi omia, aika ajoin täysin pökkelöpäisiä tapojani olla puoliso. Olen vakuuttunut, että kurssin käytyäni olen taitavampi kumppani. Lisäksi sain kurssilta läheisiä ystäviä, joiden kanssa keskustelemme näistä teemoista edelleen. 

Haluan tarjota tilaisuuden myös muille saada näitä kokemuksia ja oivalluksia. Haitpa sitten tukea parisuhteen karikoihin tai eron jälkeiseen tunnemyrskyyn, kysy lisää kursseistamme. Jos haluat varata paikan seuraavan kesän kursseille tai kysyä lisää niiden ohjelmasta, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen mika@railo.net tai soita Mikalle: +358 40 667 1055.

Tule käymään elämäsi tärkeimmät keskustelut hienoihin maisemiin ja luonnonrauhaan! 

Kommentit
* Sähköpostia ei julkaista verkkosivulla.