Vaellukset

Tekisi mielesi metsään, mutta et tiedä mitä pakata mukaan? Tai mistä löytyisi ne henkeäsalpaavat tunturimaastot? 

Jos haluat asiantuntevan eräoppaan mukaan metsään tai tuntureille, ota yhteyttä! Suunnitellaan retki juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Varusteita et juurikaan tarvitse. Omalla makuupussilla ja -alustalla pärjäät jo pitkälle, mutta niidenkään puute ei ole ylipääsemätön este. Voit ostaa minulta myös tuoreista luomuraaka-aineista valmistetut ruoka-annokset.

Muista, että talvi ei ole mikään syy kantaa makuupussia vintille. Päinvastoin: talvella luonnossa on ihan oma tunnelmansa. Hiljaisuus, rauha ja helppokulkuisuus ovat hyviä syitä hakeutua metsään juuri talvella. Kun heräät 15 asteen pakkasessa hyvin nukutun jälkeen, tiedät tehneesi jotain hienoa.

Retki räätälöidään aina sinun toiveidesi mukaan ja hinta voi siksi vaihdella jonkin verran. Hintoihin vaikuttavat muun muassa: 

  • retken kesto
  • vuokraatko välineitä 
  • tarvitsetko kuljetusta paikan päälle
  • tilaatko ruoat 


"Mika nahm mich mit auf eine 5-Tage Exkursion in den Kekkonen National Park. Ich hatte bereits Erfahrungen aus meiner Arbeit im Wald sowie im Ski-Langlaufen in Süddeutschland und in den Alpen. Trotzdem war ich so positiv überrascht und konnte es mir im Voraus wirklich nicht vorstellen, was für einen tollen und aufregenden Trip wir in dieser beeindruckenden Winterstille haben würden. Mika ist eine wundervolle Person und ein perfekter Guide: Er liebt die Natur und die Stille, jedoch ebenso die Menschen und eine gute Konversation. Er ist kein Abenteurer, man kann jedoch wunderschöne Abenteur mit ihm erleben."

Wilfried Möhler

Wolfegg, Deutschland


Lisätiedot:

Mika Railo
puhelin: 040-667 1055
sähköposti: mika@railo.net