Pääsiäisen hiihtovaellus UK-puistossa


Pääsiäinen on parasta aikaa kokea hohtavat hanget. Tänä vuonna se on erityisen helppoa ja mukavaa ohjatulla hiihtovaelluksella Urho Kekkosen kansallispuistossa.


  • Päivämäärä: 01/04/2021 12:00 - 06/04/2021 14:00
  • Sijainti: Kiilopääntie 620, Sodankylä, Suomi (Kartta)
  • Lisätietoja: Suomen Latu Kiilopää

Hinta: 605

Kuvaus

Railo Oudoorin ja Suomen Latu Kiilopään yhteisesti järjestämä pääsiäisen hiihtovaellus starttaa Kiilopäältä pitkänäperjantaina ja suuntaa itään, kohti Koilliskairan erämaata. Matkaa tehdään suksilla ahkiota vetäen ja maastossa vietetään 4 yötä. Matkat pidetään maltillisina 15-30 kilometrin välillä säästä, lumitilanteesta ja osallistujien kunnosta riippuen. Takaisin tullaan pääsiäisen jälkeisenä tiistaina aamupäivällä.  

Reitti suuntautuu itään kohti Koilliskairan suuria tuntureita. Lopullinen reitti päätetään muutamaa viikkoa ennen pääsiäistä, kun lumitilanne ja sääennuste alkavat selvitä.  

Opastetulle vaellukselle osallistuvan retkeilijän ei tarvitse olla rutinoitunut ammattilainen. Päinvastoin: vaellus sopii jokaiselle talviretkeilystä kiinnostuneelle, jolle retkeilyn auttavat perustaidot rinkan pakkaamisesta retkikeittimien käyttöön ovat tuttuja. Retken aikana on hyvää aikaa syventää omia taitoja osaavan ammattilaisen ja ryhmäläisten kanssa.  

Normaalin retkeilyvarustuksen lisäksi osallistujat tarvitsevat talviolosuhteisiin soveltuvan teltan, riittävän lämpimän makuupussin ja makuualustan sekä tunturiin sopivat sukset. Osallistujat voivat vuokrata Kiilopään vuokraamosta puuttuvia varusteita 15 prosentin alennuksella. 

Hinta 605 euroa per osallistuja, Suomen Ladun jäsenille 595 euroa. 

Varaukset Kiilopään myyntipalvelusta kiilopaa@suomenlatu.fi tai puhelimella 016-670 0700. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jos haluat kysyä lisää ota yhteyttä Mikaan numeroon 040-667 1055 tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net