Näkövammaisten hiihtovaellus Pöyrisjärvellä


Lähde mukaan näkövammaisille tarkoitetulle hiihtovaellukselle Pöyrisjärven keväisille hangille.


  • Päivämäärä: 20/04/2021 11:00 - 24/04/2021 14:00
  • Sijainti: Pöyrisjärven erämaa-alue (Kartta)
  • Lisätietoja: Tapaaminen Näkkälän kylässä, Näkkäläjärven pohjoisrannalla olevalla parkkipaikalla.

Hinta: 640

Kuvaus

Vaelluksella hiihdetään leppoisia päivämatkoja, jotka suunnitellaan osanottajien kunnon ja toiveiden mukaan. Retkeläiset majoittuvat teltoissa ja valmistavat itse ateriansa. Osallistuminen ei edellytä huippukuntoa eikä konkaritason retkeilytaitoja, vaan normaali hyvä kunto ja kohtalainen hiihtotaito riittävät. Tärkein onnistumisen edellytys on ennakkoluuloton asenne.  

Pöyrisjärvi on avointa ja tasaista suomaastoa, jossa hiihtäminen ei tuota suuria vaikeuksia. Alueelle on tunnusomaista pitkät hiekkadyynit, jotka halkovat maastoa pohjois-eteläsuunnassa. Jääkauden muovaamat dyynit ovat useita satoja metrejä pitkiä ja tasalakisia.  

Lähde mukaan tämän talven hienoimpaan seikkailuun! Mikäli tarvitset apua järjestelyissä, autamme mielellämme esimerkiksi retkeilytaitoisen avustajan löytämisessä tai tarvittavien välineiden vuokrauksessa. Saariselällä toimivalta Tunturivaruste-vuokraamo myöntää 10 prosentin alennuksen Railo Outdoorin asiakkaille.  

Henkilökohtaisen avustajan hakemisesta ja palkkaamisesta matkalle voit kysyä kuntasi vammaispalvelujen sosiaalityöntekijältä. Neuvoa muista tuista voit kysyä NKL:n Jaana Argillanderilta: jaana.argillander@gmail.com  

Hinta: 640 € (sis alv) sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana. (Vastaan mielelläni esimerkiksi kaikkiin varusteita koskeviin kysymyksiin.) Mahdollisesta yhteiskuljetuksesta koituvat kulut laskutetaan erikseen.  

Ilmoittaudu: 29.3.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055. 

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.