Varje vandrare, kulturturist och växtentusiasts drömresa till Skånes lummiga dungar och betesmarker.


  • Datum: 24/06/2023 18:00 - 30/06/2023 11:00
  • Plats: Hotell Talldungen, Brösarp (Karta)
  • Mer information: Bengtemöllevägen 7, Brösarp, SE 273

Pris: 835

Beskrivning

Lähde mukaan vaellusmatkalle Etelä-Ruotsin kukkakedoille, hohtaville rannoille ja idyllisiin pikkukyliin. Vaellus kulkee pitkin Österleniä, legendaarista vaellusreittiä, joka on valittu yhdeksi Ruotsin kauneimmista poluista. Alkukesällä luonnon kukkaloisto on upeimmillaan. Kukkivien rapsipeltojen ja laidunmaiden poikki kulkeva vaellusreitti näyttää eteläisen Ruotsin kulttuurimaisemat parhaimmillaan.

Säästä ja tunnelmista riippuen matkaa taitetaan joko rantahiekassa tai hakeudutaan mäntymetsikön varjoon. Myös Sandhammerenin legendaarinen hiekkaranta sattuu matkan varrelle.


Koko vaelluksen pituus on noin 80 kilometriä. Päivämatkat pidetään maltillisina, pisimmillään noin 15 kilometriä. Maasto on helppokulkuista ja vaellus sopiikin kenelle tahansa peruskuntoiselle retkeilijälle. Reppu on mahdollista pitää kevyenä, koska yöt vietetään mukavasti persoonallisissa bed and breakfast -paikoissa ja Ruotsin turistiyhdistyksen korkeatasoisissa retkeilymajoissa. Päivän lounas saadaan mukaan yöpaikasta.


Keveytensä ja maaston helppouden ansiosta retki sopii hyvin myös vähemmän kokeneelle retkeilijälle. Se edellyttää kuitenkin hyvää peruskuntoa.


Keskiviikkona, 3. toukokuuta pidetään matkaan lähtijöille Teams-palaveri, jossa käydään perusteellisesti läpi valmistautuminen ja varusteet. Palaveri on erinomainen tilaisuus saada vastaus kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.


Jos haluat tietää tarkempia yksityiskohtia matkasta soita 040-667 1055 tai lähetä sähköpostia mika@railo.net.

Lue blogista tarkempi kuvaus Österlenin nähtävyyksistä.
Galleriasta näet lisää kuvia Österleniltä.


Ajankohta: Lauantaista, 24.kesäkuuta lauantaihin 30. Kesäkuuta 2023

Hinta: 835 € sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana, ennen matkaa pidettävän Teams-kokouksen sekä kattavat ohjeet ja pakkauslistat.

Ilmoittaudu viimeistään 30.4.2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kuusi osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kymmenen osanottajaa.

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan tapahtuman jälkeen.