Tyvärr, registreringen är avslutad.

Kom och öva på färdigheterna att leva i ett förhållande och njut av naturens frid för kursen Vägen till ett bättre förhållande!


  • Datum: 26/05/2023 16:00 - 28/05/2023 15:00
  • Plats: Kalamajas rum, Komio (Karta)
  • Mer information: Hirvenharjuntie 145, Loppi

Pris: 490

Beskrivning

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi  on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa suhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja keskinäiseen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista.

Kurssi järjestetään Komion luonnonsuojelualueella. Kurssin tukikohtana toimii Lopen Samoojien Kalamajan kämppä. Kämpässä on makuutilat kahdeksalle hengelle ja pihapiirissä on runsaasti hyviä telttapaikkoja ja sauna, joka lämmitetään toiveiden mukaan. Majoitus joko omissa teltoissa tai kämpässä.

Olennainen osa kurssin antia on Komion ainutlaatuiset, jääkauden aikaansaamat jyrkkäreunaiset harjut ja suppakuopat. Luontoon tutustutaan viikonlopun aikana tehtävillä metsäretkillä. Retkien tahti on rauhallinen, eivätkä edellytä aiempaa retkeilykokemusta. Kämppä on varattu kurssin käyttöön koko viikonlopuksi. Kämpässä yöpyvät osallistujat tarvitsevat omat lakanat tai makuupussin ja tyynyliinan. Telttailijat makuualustan ja makuupussin. Kurssilaiset valmistavat itse ruokansa.

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta vastaa eräopas Mika Railo, joka osallistuu myös vapaamuotoisiin keskusteluihin kokemusasiantuntijana.

Voit lukea lisää Annen ajatuksista hyvästä parisuhteesta ja siinä tarvittavista taidoista tästä blogikirjoituksesta.

Komion harjuja on viime vuosina ennallistettu polttamalla. Katso blogistani kuvia parin kesän takaisesta poltosta.

Ajankohta: 26.-28.5.2022

Hinta: Hinta 490€/henkilö sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen. Kaikille osallistujille lähetään kattavat pakkauslistat ja ohjeita retkiruokien valmistamiseen.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 23.4.2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 6 osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on 16 osanottajaa.

Maksu- ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa osallistumisensa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, kun kurssi varmistuu.