Tyvärr, registreringen är avslutad.

Gå på vandring i det fantastiska landskapet på ön Møn. De vitskimrande kalkstensklipporna och det blå Östersjön gör resan oförglömlig.


  • Datum: 02/07/2023 18:00 - 08/07/2023 11:00
  • Plats: Motell Stege (Karta)
  • Mer information: Provteststræde 4, 4780 Stege, Danmark

Pris: 845

Beskrivning

Mønin saari Tanskan itärannikolla on salainen helmi, jonka upeat maisemat tekevät siitä loistavan vaelluskohteen. Itärannikon kalkkikalliot ovat jotain, mitä Tanskalta ei osaisi odottaa. Mønin rantoja ja metsiä kiertää Tanskan “mukavin vaellusreitti” Camønoen, jonka suunnittelussa on haluttu tarjota kulkijalle muutakin kuin tavallinen vaelluspolku. Lopputulos on kulttuurielämys, joka tarjoaa monipuolisia kulttuuri- ja luontokokemuksia vaativallekin vaeltajalle.

Viiden päivän aikana vaelletaan saaren pääkaupungista Stegestä ensin etelärannikolle Fanefjord Skov metsäalueelle ja sitten itää kohti reissun ehdotonta huippukohtaa Møns Klintin rantajyrkänteitä. Matkan kokonaispituus on noin 70 km ja päivämatkat vaihtelevat 8:n ja 17 kilometrin välillä. Retki vaelletaan kevyellä päivärepulla, koska mukana ei tarvitse kantaa ruokia eikä leirivarusteita.

Matkalla yövytään paikallisissa B&B-paikoissa. Kaikissa paikoissa on sekä ravintola että itsepalvelukeittiö, joten ruokailut voi joka valmistaa itse tai tilata ravintolassa. Lue blogista lisätietoja Mønin saaresta ja katso Galleriasta kuvia.

Varaa nyt paikkasi kesän hienoimmalle retkelle täältä!

Lue blogista tarkempi kuvaus Mønin nähtävyyksistä  
Galleriasta näet lisää kuvia Mønistä.

Ajankohta: Sunnuntaista 2.7. - lauantaihin, 8.7. 2023
Hinta 845 € sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana sekä Teams- kokouksen. Lisäksi kaikille osallistujille lähetään kattavat pakkauslistat.
Ilmoittaudu viimeistään huhtikuun 30. 2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Retki järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kuusi osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kymmenen osanottajaa.
Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan matkan jälkeen.