Du kan också springa runt på Sveriges mest kända vandringsled vid den skånska kusten. Gå på en försommarlöpvandring för att lära känna södra Sveriges kulturlandskap och fina sandstränder.


  • Datum: 18/06/2023 18:00 - 22/06/2023 11:00
  • Plats: Hotel Stationen, Ystad (Karta)
  • Mer information: Hamntorget 1A, 271 39 Ystad, Sverige

Pris: 835

Beskrivning

Viiden päivän juoksulenkillä seurataan legendaarista Österlen vaellusreittiä, joka kulkee pitkin Skånen itärannikon huikeita rantoja ja läpi idyllisten pikkukylien. Alkukesällä luonnonniittyjen ja rapsipeltojen kukkaloisto on upeimmillaan.


Österlen on valittu Ruotsin kymmenen kauneimman vaellusreitin joukkoon. Retkellä päivämatkat pidetään maltillisina, pisimmillään noin 20 kilometriä. Reitin kokonaispituus on noin 80 kilometriä. Maasto on helppokulkuista ja juoksumatka sopiikin hyväkuntoiselle juoksijalle, joka on kiinnostunut haastamaan itseään uusissa maisemissa.

Matkalla juostaan erilaisissa maastoissa ja alustoilla: säästä ja tilanteessa riippuen matkaa taitetaan rantahiekassa tai mäntymetsikön varjoisilla poluilla ja osan matkaan juostaan avoimilla laitumilla tai idyllisillä kyläteillä. Vauhti pidetään maltillisena ja taajaan pidettävät tauot takaavat kaikille osanottajille miellyttävän reissun. Jos kuntosi arveluttaa ja haluat kysyä tarkemmin, soita Mikalle numeroon 040-667 1055.

Yöt vietetään paikallisissa bed and breakfast -paikoissa ja Ruotsin turistiyhdistyksen korkeatasoisissa retkeilymajoissa. Päivän lounas saadaan mukaan yöpaikasta.

Osallistujat kantavat mukanaan tarvitsemansa kevyet varusteet. Tiistaina, 2. toukokuuta pidetään matkaan lähtijöille Teams-palaveri, jossa matkaan valmistautuminen ja varusteen käydään perusteellisesti läpi. Palaveri on erinomainen tilaisuus saada vastaus kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Jos haluat tietää tarkempia yksityiskohtia matkasta soita 040-667 1055 tai lähetä sähköpostia mika@railo.net.

Lue blogista tarkempi kuvaus Österlenin nähtävyyksistä.
Galleriasta näet lisää kuvia Österleniltä.

Ajankohta: Sunnuntai 18.6 - torstai 22.6. 2023


Hinta: 835€ sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana, ennen matkaa pidettävän Teams-kokouksen sekä kattavat ohjeet ja pakkauslistat

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Retki järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kuusi osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kymmenen osanottajaa.

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan tapahtuman jälkeen.