Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Tule harjoittelemaan parisuhteessa elämisen taitoja ja nauttimaan luonnon rauhasta Polku parempaan parisuhteeseen -kurssille!


  • Päivämäärä: 10/06/2022 16:00 - 12/06/2022 15:09
  • Sijainti: Kelkutteen savottakämppä (Kartta)
  • Lisätietoja: Kelkutteentie 492, 17470 Padasjoki

Hinta: 490

Kuvaus

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi  on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa suhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja keskinäiseen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista. 

Kurssi järjestetään Evon retkeilyalueella Tammelassa. Kurssin tukikohtana toimii Kelkuutteen savottakämppä Vähä-Kelkute -järven rannalla. Pihapiirissä on runsaasti hyviä telttapaikkoja ja sauna, joka lämmitetään toiveiden mukaan. Majoitus joko omissa teltoissa tai kämpässä. 

Olennainen osa kurssin antia ovat ympäröivä luonto, johon tutustutaan viikonlopun aikana. Metsäretkien tahti on rauhallinen, eivätkä edellytä aiempaa retkeilykokemusta. Kelkutteen metsäkämppä on varattu kurssin käyttöön koko viikonlopuksi. Koronatilanteen takia suosittelemme majoittumista omaan telttaan. Kämpässä yöpyvät osallistujat tarvitsevat omat lakanat tai makuupussin ja tyynyliinan. Telttailijat makuualustan ja makuupussin. Kurssilaiset valmistavat itse ruokansa.  

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta vastaa eräopas Mika Railo, joka osallistuu myös vapaamuotoisiin keskusteluihin kokemusasiantuntijana.   

Lue blogikirjoituksesta lisää Annen ajatuksista hyvästä parisuhteesta ja siinä tarvittavista taidoista  .  

Ajankohta: 10.-12.6.2022 

Hinta: Hinta 490€/henkilö (sis alv) sisältää, kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen. Kaikille osallistujille lähetään kattavat pakkauslistat ja ohjeita retkiruokien valmistamiseen. 

Ilmoittaudu: 2.5.2022 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055. 

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta mikäli osallistuja peruttaa osallistumisensa. Loppusumma maksetaan viimeistään kuukautta ennen tapahtuman alkua. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.