Retkikurssin toisessa osuudessa syvennetään osaamista. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan pidempiä vaelluksia omatoimisesti ja turvallisesti.


  • Päivämäärä: 19/08/2022 19:00 - 21/08/2022 15:00
  • Sijainti: Salamajärven kansallispuisto (Kartta)
  • Lisätietoja: Koirasalmentie 1220, Kivijärvi (Huom! Kaikki navigaattorit eivät tunnista osoitetta)

Hinta: 210

Kuvaus

Osuus on tarkoitettu kaikille, joilla on jo jonkin verran retkeilyn perustaitoja ja jotka haluavat syventää osaamistaan ja laajentaa harrastustaan pidempiin, itsenäisiin vaelluksiin. Kurssin aikana syvennetään suunnistustaitoja, harjoitellaan maastossa kulkemista, turvallista tulenkäsittelyä ja nuotion rakentamista sekä harjoitellaan erilaisten keitinmallien käyttöä. Mukaantulo ei edellytä aikaisemmin järjestetylle verkkokurssille osallistumista.

Kurssi järjestetään Salamajärven kansallispuistossa. Kurssin aikana yövytään kaksi yötä maastossa ja vaelletaan maltillisia noin 12 kilometrin päivämatkoja. Kokoontuminen Salamajärven luontokeskuksen parkkipaikalla.

Osanottajat tarvitsevat:
• sopivan kokoisen rinkan 

• teltan 

• makuupussin 

• makuualustan ja 

• keittimen sekä 

• säänmukaisen vaatetuksen. 
 


Myös jalkineet on hyvä olla maastokelpoiset, vaikkakaan raskaat vaelluskengät eivät ole välttämättömät.

Osanottajat saavat kattavan varustelistan sekä kokoelman retkiruokareseptejä ilmoittautumisen jälkeen. Varusteita voi myös vuokrata. Autan tarvittaessa varusteiden hankinnassa.

Kurssi aloitetaan webinaarilla lauantaina 13.8. klo 18-20. Webinaarissa käsitellään laajasti kaikkia valmistautumisen haasteita ja annetaan ohjeita retkiruokien valmistukseen.

Hinta: 210€ (sis. alv.) sisältää kurssiohjauksen, webinaarin ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana.

Ilmoittaudu 1.7.2022 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055.

Maksu ja peruutusehdot: 100€:n varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään keskiviikkona, 4.8. Kaikille maksun maksaneille lähetetään kutsulinkki webinaariin. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.

Jos haluat nähdä, miltä luonto Salamajärvellä näyttää, katso kuvia Galleriastani.

Blogissani on vinkkejä retkeilyn aloittamiseen sekä juttu kapistuksista, joita ilman en mene metsään.