Yhden yön retkikurssi (B-osa)


Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Retkeilyn perusitaidot haltuun yhdessä yössä! Evon retkikurssilla harjoitellaan reppu selässä ja kädet savessa.


  • Päivämäärä: 22/05/2021 12:00 - 23/05/2021 16:00
  • Sijainti: Evon retkeilyalue (Kartta)

Hinta: 135

Kuvaus

Lähde Evon erämaihin opettelemaan käytännön taitoja. 1,5 päivän aikana opetellaan kaikki se, mitä lyhyellä parin päivän retkellä kannattaa osata, muun muassa rinkan pakkaus, suunnistuksen alkeet, teltan pystytys, tulenteko ja retkiruokien valmistusta.  

Kurssin aikana vaelletaan maltillisia, noin 10 kilometrin päivämatkoja, valmistetaan lounas ja päivällinen maastossa sekä yövytään teltassa. Vaelluksen aikana harjoitellaan kartan kanssa retkeilyä ja maaston lukemista.  

Osallistuja tarvitsee oman rinkan lisäksi teltan, makuupussin ja –alustan sekä keittimen ja ruokaa 3 lämmintä ateriaa ja yhtä aamiaista ja iltapalaa varten.  

Osuus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia selviämään luonnossa omatoimisesti ja laajentaa harrastustaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, mutta uutta opittavaa riittää myös jonkin verran retkeilleille.

B-osuus aloitetaan yhteisellä 2 tunnin webinaarilla sunnuntaina 25.4., jossa käydään laajasti läpi retkelle tarvittavia varusteita. Webinaarin aikana osanottajat saavat vastaukset kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiinsä sekä vinkkejä aterioiden valmistusta ja kuivausta varten.

Hinta 135€ (sis alv) sisältää kurssiohjauksen, webinaarin ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana.  

Ilmoittaudu maanantaihin, 22.4.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055. 

Maksu ja peruutusehdot: Kurssimaksu 135 euroa maksetaan viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Kaikille kurssimaksun maksaneille lähetetään webinaari-linkki viimeistään 24 tuntia aikaisemmin.