Retkeilyn verkkokurssi (A-osa)


Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Retkeilykurssin ensimmäisessä, verkossa järjestettävässä sessiossa käydään läpi retkeilyn perusteita ja harrastuksen aloittamista: mitä on syytä tietää kun aloittaa retkeilyn, mitä kannattaa ottaa mukaan ja minne kannattaa suunnistaa.


  • Päivämäärä: 24/04/2021 10:00 - 24/04/2021 16:00
  • Sijainti: Online-tapahtuma

Hinta: 45

Kuvaus

Retkeilykurssin koronaturvallinen aloitus. Etäyhteyksillä käytävä, päivän kurssiosuus vastaa muun muassa näihin kysymyksiin:   

  • Miten aloittaa retkiharrastus? 
  • Mitä varusteita aloittelijalla on hyvä olla? 
  • Missä yleensä voi retkeillä? 
  • Entä missä yöpyä? 
  • Mitä on ovat retkietiketti ja jokamiehenoikeudet?   

Verkkokurssin jälkeen osanottaja tuntee retkeilyn kenttää ja osaa arvioida omia valmiuksiaan retkeilyn aloittamiseksi. Kurssin avulla aloittelija pääsee nopeammin nauttimaan luonnon tarjoamista mahdollisuuksista. Hän tuntee retkeilyn säädöksiä ja osaa käyttäytyä etiketin mukaisesti luonnon ja toiset retkeilijät huomioon ottaen.   

Kurssin kesto 2+3 tuntia. Välissä tunnin ruokatauko ja 20 min kahvitauko. Verkkokurssi on osa kesällä 2021 järjestettävää, kolmiosaista kurssikokonaisuutta, jonka muut osat ovat yhden ja kahden yön retket Evon retkeilyalueella ja Patvinsuon kansallispuistossa.     

Hinta 45€ (sis. alv.) sisältää viiden tunnin mittaisen verkkokurssin.   

Ilmoittaudu 19.4.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055.  

Maksu ja peruutusehdot: Kurssin hinta maksetaan etukäteen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Kurssin kutsulinkki lähetään kaikille kurssimaksun maksaneille. Mikäli osanotto syystä tai toisesta peruuntuu, pyritään uusi tilaisuus järjestämään mahdollisimman pian tai vaihtoehtoisesti maksu palautetaan asiakkaalle.