Parisuhdekurssi Repovedellä


Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Tule harjoittelemaan yhdessä elämisen taitoja ja nauttimaan luonnon rauhasta sekä vaeltamisesta Repoveden kansallispuistossa järjestettävälle Polku parempaan parisuhteeseen -kurssille!


  • Päivämäärä: 16/07/2021 18:00 - 18/07/2021 16:00
  • Sijainti: Repoveden kansallispuisto (Kartta)

Hinta: 470

Kuvaus

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi  on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa parisuhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja parisuhteen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista. 

Viikonloppu vietetään Repoveden kansallispuistossa, Valkjärven varausleirialueen ympäristössä. Päivien aikana retkeillään muun muassa ihailemassa yli 60-metristä Olhavan kalliojyrkännettä, kiivetään Mustalamminvuoren näköalatorniin ja tutustutaan Kuutin uittokanavaan. Retket ovat kevyitä, eivätkä edellytä aikaisempaa retkeilykokemusta.  

Valkjärven leirituvassa on majoitusmahdollisuus kuudelle hengelle, mutta koronatilanteen takia suosittelemme yöpymistä omissa teltoissa. Voit lukea tästä blogista, miten otamme koronatilanteen huomioon kurssin aikana.

Osanottajat valmistavat itse ateriansaOhjeita retkikeittimille sopivista aterioista saa MikaltaOsallistujille on myös mahdollisuus ostaa etukäteen ammattikokin valmistamia kuivattuja retkiaterioita  

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta eräopas Mika Railo.  

Lue lisää viikonlopun sisällöstä Annen blogikirjoituksesta 

Lue Mikan blogista, miksi metsä on niin hieno ympäristö kursseille. 

Hinta: 470 euroa (sis alv) sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen.  

Ilmoittaudu: viimeistään 7.6.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055. 

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.