Parisuhdekurssi Isojärvellä


Tule harjoittelemaan yhdessä elämisen taitoja ja nauttimaan luonnon rauhasta sekä vaeltamisesta Isojärven kansallispuistossa järjestettävälle Polku parempaan parisuhteeseen -kurssille!


  • Päivämäärä: 27/08/2021 18:00 - 29/08/2021 16:00
  • Sijainti: Isojärven kansallispuisto (Kartta)
  • Lisätietoja: Heretyn kämppä, Kylämäntie 1335, Kuhmoinen

Hinta: 450

Kuvaus

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa parisuhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja parisuhteen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista. 

Viikonloppu vietetään Isojärven kansallispuistossa Heretyn kämpällä. Päivien aikana retkeillään muun muassa Hevosjärven vanhoissa metsissä ja kierretään Lortikan jylhä luontopolku. Retket ovat kevyitä, eivätkä edellytä aikaisempaa retkeilykokemusta.  

Heretyn metsäkämpällä on majoitusmahdollisuus 4-8 hengelle, mutta koronatilanteen takia suosittelemme yöpymistä omissa teltoissa. Voit lukea lisää koronavarotoimista tästä blogista. Osanottajat valmistavat itse ateriansa. Ohjeita retkikeittimille sopivista aterioista saa Mikalta.  

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta eräopas Mika Railo.  

Lue lisää kurssisisällöstä Annen blogikirjoituksesta 

Lue lisää siitä, miten metsä valikoitui kurssiympäristöksi Mikan blogista.

Hinta: 450 euroa (sis alv) sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen.  

Ilmoittaudu: 13.6.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055. 

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.