Parisuhdekurssi Evolla


Tule harjoittelemaan yhdessä elämisen taitoja ja nauttimaan luonnon rauhasta sekä vaeltamisesta Evon retkeilyalueella järjestettävälle Polku parempaan parisuhteeseen -kurssille!


  • Päivämäärä: 17/09/2021 14:00 - 19/09/2021 16:00
  • Sijainti: Evon retkeilyalue (Kartta)
  • Lisätietoja: Mustajärven vuokratupa, Rahtijärventie 216, 16970 Hämeenlinna

Hinta: 470

Kuvaus

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi  on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa parisuhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja parisuhteen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista. 

Viikonloppu vietetään Evon retkeilyalueella, Mustajärven metsäkämpän ympäristössä. Päivien aikana retkeillään Evon alueen poluilla ja luonnossa. Retket ovat kevyitä, eivätkä edellytä aikaisempaa retkeilykokemusta.  

Mustajärven kämpällä on majoitusmahdollisuus kuudelle hengelle, mutta koronatilanteen takia suosittelemme yöpymistä omassa teltassa. Voit lukea lisää koronavarotoimista kurssilla tästä blogista.  

Osanottajat valmistavat itse ateriansaOhjeita retkikeittimille sopivista aterioista saa Mikalta 

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta eräopas Mika Railo.  

Lue lisää viikonlopun sisällöstä Annen blogikirjoituksesta  

Lue Mikan blogista, miksi luonto on erinomainen ympäristö pitää kursseja. 

Hinta: 470€ (sis alv) sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen.  

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle. 

Ilmoittaudu: 15.8. mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soitttamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055.