Kolmen päivän vaelluskurssi (C-osa)


Retkikurssin kolmannessa osuudessa syvennetään osaamista. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan pidempiä vaelluksia omatoimisesti ja turvallisesti.


  • Päivämäärä: 10/09/2021 19:00 - 12/09/2021 15:00
  • Sijainti: Patvinsuon kansallispuisto (Kartta)
  • Lisätietoja: Tapaaminen Suomun luontotuvalla, Suomuntie 54, Hattuvaara

Hinta: 215

Kuvaus

Osuus on tarkoitettu kaikille, joilla on jo jonkin verran retkeilyn perustaitoja ja jotka haluavat syventää osaamistaan ja laajentaa harrastustaan pidempiin, itsenäisiin vaelluksiin. Kurssin aikana syvennetään suunnistustaitoja, harjoitellaan maastossa kulkemista, turvallista tulenkäsittelyä ja nuotion rakentamista sekä harjoitellaan erilaisten keitinmallien käyttöä.  

Kurssi järjestetään Patvinsuon kansallispuistossa Lieksassa. Kurssin aikana yövytään kaksi yötä maastossa ja vaelletaan maltillisia noin 12 kilometrin päivämatkoja. Kokoontuminen Patvinsuon luontokeskuksen parkkipaikalla, josta suunnataan Lapinniemen telttapaikalle.  

Osanottajat tarvitsevat:  

  • sopivan kokoisen rinkan
  • teltan
  • makuupussin
  • makuualustan ja 
  • keittimen sekä 
  • säänmukaisen vaatetuksen. 

Myös jalkineet on syytä olla maastokelpoiset, mutta raskaat vaelluskengät eivät ole välttämättömät.  

Osanottajat saavat kattavan varustelistan sekä kokoelman retkiruokareseptejä ilmoittautumisen jälkeen. Varusteita voi myös vuokrata. Autan tarvittaessa varusteiden hankinnassa.  

Kurssi aloitetaan webinaarilla lauantaina 7.8. klo 18-20. Webinaarissa käsitellään laajasti kaikkia valmistautumisen haasteita ja annetaan ohjeita retkiruokien valmistukseen.  

Hinta 215€ (sis. alv.) sisältää kurssiohjauksen, webinaarin ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana.  

Ilmoittaudu 26.7.2021 mennessä lähettämällä yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai soittamalla tai tekstaamalla Mikalle numeroon +358 40 667 1055.  

Maksu ja peruutusehdot: 100€:n varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta jos osallistuminen perutaan. Loppusumma maksetaan viimeistään keskiviikkona, 4.8. Kaikille maksun maksaneille lähetetään kutsulinkki webinaariin. Mikäli loppusummaa ei makseta ajoissa, katsotaan varaus peruuntuneeksi ja paikka annetaan seuraavalle.