Tule harjoittelemaan parisuhteessa elämisen taitoja ja nauttimaan luonnon rauhasta Polku parempaan parisuhteeseen -kurssille!


  • Päivämäärä:27/09/2024 16:00 - 29/09/2024 15:00
  • Sijainti Kelkutteen savottakämppä, Evon retkeilyalue (Kartta)
  • Lisätietoja:Kelkutteentie 492, 17470 Padasjoki

Hinta:490

Kuvaus

Polku parempaan parisuhteeseen -kurssi on tarkoitettu pareille, jotka haluavat parantaa suhdettaan ja rakentaa tunneyhteyttä kumppaniinsa. Kurssi antaa työkaluja keskinäiseen kommunikointiin, ristiriitojen ratkaisemiseen ja tunneyhteyden ylläpitämiseen. 

Työskentely tapahtuu vain oman parin kanssa eikä ryhmätöitä ei ole. Iltaisin keskustelemme vapaamuotoisesti ja yleisesti parisuhteen teemoista.

Kurssi järjestetään Evon retkeilyalueella. Kurssin tukikohtana toimii Kelkutteen savottakämppä. Kämpässä on makuutilat 12 hengelle ja pihapiirissä on runsaasti hyviä telttapaikkoja ja sauna, joka lämmitetään toiveiden mukaan. Majoitus joko omissa teltoissa tai kämpässä.

Olennainen osa kurssin antia on Evon retkeilyalueen jylhä luonto ja mutkittelevat kinttupolut, joihin tutustutaan viikonlopun aikana tehtävillä metsäretkillä. Retkien tahti on rauhallinen, eivätkä edellytä aiempaa retkeilykokemusta. Kämppä on varattu kurssin käyttöön koko viikonlopuksi. Kämpässä yöpyvät osallistujat tarvitsevat omat lakanat tai makuupussin ja tyynyliinan. Telttailijat makuualustan ja makuupussin. Kurssilaiset valmistavat itse ruokansa.

Alustuksista vastaa ja keskusteluita johtaa perheterapeutti Anne Huolman ja retken suunnittelusta ja turvallisuudesta vastaa eräopas Mika Railo, joka osallistuu myös vapaamuotoisiin keskusteluihin kokemusasiantuntijana.
Lue blogikirjoituksesta lisää Annen ajatuksista hyvästä parisuhteesta ja siinä tarvittavista taidoista.


Ajankohta: 27.-29.9.2024

Hinta: 490€/henkilö sisältää, kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia ja sen aikana sekä yöpymisen. Kaikille osallistujille lähetään kattavat pakkauslistat ja ohjeita retkiruokien valmistamiseen.

Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 1.9.2024 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään 6 osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on 16 osanottajaa.

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa osallistumisensa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, kun kurssi varmistuu.