Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Lähde hiihtolomalla vaeltamaan Repoveden kansallispuistoon ja koe talvisen luonnon rauha. Kokeneen oppaan avulla retkestä tulee elämys.


  • Päivämäärä: 20/02/2024 10:00 - 22/02/2024 16:00
  • Sijainti Repoveden kansallispuisto (Kartta)
  • Lisätietoja: Tervajärven parkkipaikka, Kivisilmäntie 720

Hinta: 435

Kuvaus

Repoveden kansallispuisto on pieni erämaa keskellä Ruuhka-Suomea. Puisto tunnetaan muun muassa Suomen pisimmästä pystysuorasta kallionjyrkänteestä, Olhavanvuoresta. Jyrkät rantakalliot ja sokkeloiset järvenselät luovat oivat edellytykset talviselle hiihtovaellukselle.

Opastetulla hiihtovaellukselle lähtevän ei tarvitse olla konkari taikka mestarihiihtäjä. Retki sopii hyvin myös vähemmän retkeilleelle, joka haluaa laajentaa osaamistaan turvallisella ja hauskalla tavalla. Eräoppaan mukana retkellä on mahdollisuus oppia retkeilytaitoja mukavasti ja helposti.

Opas vastaa vaelluksen turvallisuudesta ja reitin suunnittelusta. Päivämatkat pidetään kohtuullisina, 5-10 kilometriä päivässä, ja niiden suunnittelussa otetaan lumi- ja sääolojen lisäksi huomioon osanottajien kunto ja toiveet.

Osallistujat tarvitsevat normaalien retkeilyvarusteiden lisäksi
• neljän vuodenajan teltan, 

• riittävän lämpimän makuupussin ja makuualustan, 

• talveen soveltuvan keittimen. 


Ahkio ei ole välttämätön, mutta se helpottaa vaellusta. Mikäli näitä ei lähipiiristäsi löydy, autan mielelläni varusteiden vuokraamisessa.

Noin kuukautta ennen vaellusta osallistujille järjestetään Teams-palaveri, jossa käydään perusteellisesti läpi varusteita ja valmisteluita. Palaveri on erinomainen tilaisuus saada vastaus kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Ryhmä kokoontuu Tervajärven parkkipaikalla tiistaina, 20. helmikuuta, josta lähdetään kohti erämaata.

Retken hinta on 435€ per osallistuja. Osta vaellus lahjaksi ja hyödynnä nopean varaajan etu: ennen jouluaattoa tehdyistä varauksista 40€ alennus. Hinta sisältää oppaan palvelut ennen retkeä (muun muassa varustevinkit ja retkiruokareseptejä) ja opastuksen itse vaelluksen aikana.

Kiinnostuitko? Jos haluat kysyä lisää, soita numeroon 040-667 1055 tai lähetä postia Ota yhteyttä -sivun kautta.

Ajankohta: Etelä-Suomen hiihtolomaviikolla (vko 8), tiistaista 20.2. klo 10.00 torstaihin 22.2.2024 klo 16.00.

Hinta 435€ sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana. Keskiviikkona, tammikuun 24. osallistujille järjestetään Teams-palaveri, jonka aikana on mahdollista saada vastaukset jokaiseen mieltä askarruttavaan kysymykseen. Tämän lisäksi osallistujat saavat kattavat ohjeet ja pakkauslistat oppaalta.

Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2024 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kuusi osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kymmenen osanottajaa.


Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan tapahtuman jälkeen.