Tule harjoittelemaan taitoja, jotka saattavat pelastaa henkesi. Ainakin ne auttavat sinua selviytymään metsässä ilman tarpeetonta roinaa.


  • Päivämäärä: 20/10/2023 11:00 - 22/10/2023 16:00
  • Sijainti: Evon retkeilyalue (Kartta)

Hinta: 370

Kuvaus

Haluatko oppia selviytymään luonnossa mahdollisimman vähin varustein? Tekemään tulet ilman tulitikkuja, löytämään ruokaa tai rakentamaan suojan yöpymistä varten.  

Kaikkia näitä ja paljon muita taitoja opetellaan Railo Outdoorin selviytymiskurssilla.  

Kun retkeilijä eksyy tai kadottaa varusteensa kaukana kotoa, ovat selviytymistaidot tarpeen. Mutta taidoista on runsaasti iloa ja hyötyä myös tavallisella metsäretkellä. Kun ymmärtää kuinka vähällä metsässä tulee toimeen, ei kanna turhaa painolastia mukanaan.  

Ennen kaikkea taidot antavat luottamusta omaan kykyyn selvitä luonnossa.  

Selviytymiskurssilla opetellaan erilaisten majojen rakentamista, tulen tekoa, ruoan ja juomaveden hankkimista luonnosta, suunnistustaitoja, mutta myös omien rajojen kohtaamista, selviytymistä tehtävistä väsyneenä, nälkäisenä ja kylmästä kankeana.  

Kurssi järjestetään Evon retkeilyalueella. Mukaan tarvitset vain päälläsi olevat riittävän lämpimät ja vettähylkivät vaatteet, puukon, kellon ja kupin. Puhelin ei ole sallittu.  

Ajankohta: Perjantaista, 20.10. Klo 11.00 sunnuntaihin 22.10.2023 klo 16.00 

Hinta 370€ sisältää kurssiohjauksen ja oppaan palvelut ennen kurssia.  

Ilmoittaudu viimeistään 9.10.2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kolme osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kuusi osanottajaa. 

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta tai viimeistään 9.10. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa osallistumisensa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma laskutetaan tapahtuman jälkeen.