Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Lähde Møn-saaren unohtumattomiin maisemiin juoksemaan. 100 metriä korkeat kalkkikalliot, merenranta ja varjoisten pyökkimetsien hienot polut tekevät matkasta unohtumattoman.


  • Päivämäärä: 09/07/2023 18:00 - 14/07/2023 11:00
  • Sijainti: Motel Stege (Kartta)
  • Lisätietoja: Provstestræde 4, 4780 Stege, Danmark

Hinta: 845

Kuvaus

Mønin saari Tanskan itärannikolla on salainen helmi, jonka upeat maisemat tekevät siitä loistavan vaelluskohteen. Itärannikon kalkkikalliot ovat jotain, mitä Tanskalta ei osaisi odottaa. Mønin rantoja ja metsiä kiertää Tanskan “mukavin vaellusreitti” Camønoen, jonka suunnittelussa on haluttu tarjota kulkijalle muutakin kuin tavallinen vaelluspolku. Reitin varjoisat polut, kivikkoiset rantaosuudet ja peltoja halkovat kylätiet ovat kuin tehty juoksemista varten.  

Viiden päivän aikana juostaan saaren pääkaupungista Stegestä ensin etelärannikolle Fanefjord Skov metsäalueelle ja sitten kohti itää ja matkan ehdotonta huippukohtaa, Møns Klintin rantajyrkänteitä. Matkan kokonaispituus on noin 70 km ja päivämatkat vaihtelevat 16:n ja 22 kilometrin välillä.

Matkalla juostaan erilaisissa maastoissa ja alustoilla: säästä ja tilanteessa riippuen matkaa taitetaan rantahiekassa ja veden pyöristämillä kivillä, välillä varjoisen pyökkimetsän poluilla ja sitten kapeilla kyläteillä viljapeltojen keskellä.

Matkalla yövytään paikallisissa B&B-paikoissa. Kaikissa paikoissa on sekä ravintola että itsepalvelukeittiö, joten ruokailut voi joka valmistaa itse tai tilata ravintolassa. Majoitus mahdollistaa kevyet kantamukset. 

Lue blogista lisätietoja Mønin saaresta ja katso galleriasta kuvia.

Varaa nyt paikkasi kesän hienoimmalle juoksuretkelle täältä!


Ajankohta: sunnuntai 9.7. - perjantai 14.7. 2023

Hinta 845 €
sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana sekä Teams- kokouksen. Lisäksi kaikille osallistujille lähetään kattavat pakkauslistat.

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.2023
lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivun kautta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net. Voit myös soittaa tai tekstata Mikalle numeroon +358 40 667 1055.

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan tapahtuman jälkeen.