Valitettavasti rekisteröinti on päättynyt.

Lähde hiihtolomalla vaeltamaan Salamajärven erämaihin ja koe talvisen luonnon rauha. Kokeneen oppaan avulla retkestä tulee elämys.


  • Päivämäärä: 28/02/2023 10:00 - 02/03/2023 16:00
  • Sijainti: Koirasalmen luontotupa (Kartta)
  • Lisätietoja: Koirasalmentie 1220, 43800 Kivijärvi

Hinta: 435

Kuvaus

Opastetulla hiihtovaellukselle lähtevän ei tarvitse olla konkari taikka mestarihiihtäjä. Retki sopii hyvin myös vähemmän retkeilleelle, joka haluaa laajentaa osaamistaan turvallisella ja hauskalla tavalla. Eräoppaan mukana retkellä on mahdollisuus oppia uutta mukavasti ja helposti.  

Opas vastaa myös vaelluksen turvallisuudesta ja reitin suunnittelusta. Päivämatkat pidetään kohtuullisina, 10-20 kilometriä päivässä ja niiden suunnittelussa otetaan lumi- ja sääolojen lisäksi huomioon osanottajien kunto ja toiveet.

Osallistujat tarvitsevat normaalien retkeilyvarusteiden lisäksi

  • talviolosuhteisiin soveltuvan, neljän vuoden ajan teltan
  • riittävän lämpimän makuupussin
  • soveltuvan keittimen

Ahkio ei ole välttämätön, mutta se helpottaa vaellusta. Mikäli näitä ei lähipiiristäsi löydy, autan mielelläni varusteiden vuokraamisessa.

Noin kuukautta ennen vaellusta osallistujille järjestetään Teams-palavari, jossa käydään perusteellisesti läpi varusteisiin ja valmisteluihin kuuluvia seikkoja. Palaveri on erinomainen tilaisuus saada vastaus kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.


Ryhmä kokoontuu tiistaina, 28. helmikuuta Koirasalmen luontotuvalla, josta lähdetään kohti erämaata.


Retken hinta on 435 € per osallistuja. Osta vaellus lahjaksi ja hyödynnä nopean varaajan etu: ennen jouluaattoa tehdyistä varauksista 40€ alennus. Hinta sisältää oppaan palvelut ennen retkeä (muun muassa varustevinkit ja retkiruokareseptejä) ja opastuksen itse vaelluksen aikana.
Kiinnostuitko? Jos haluat kysyä lisää, soita numeroon 040-667 1055 tai lähetä postia Ota yhteyttä -sivun kautta.

Ajankohta: Keski-Suomen hiihtolomaviikolla, tiistaista 28.2. klo 10.00 torstaihin 2.3.2023 klo 16.00.

Hinta 435 € sisältää oppaan palvelut ennen vaellusta ja sen aikana. Ennen matkaa pidetään Teams-kokous kaikille halukkaille. Tämän lisäksi osallistujat saavat kattavat ohjeet ja pakkauslistat oppaalta.

Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2023 lähettämällä yhteystietosi Ota yhteyttä -sivulta tai sähköpostilla osoitteeseen mika@railo.net tai vaihtoehtoisesti soittamalla tai tekstaamalla numeroon +358 40 667 1055. Kurssi järjestetään, mikäli ryhmään ilmoittautuu vähintään kuusi osanottajaa. Ryhmän maksimikoko on kymmenen osanottajaa.

Maksu ja peruutusehdot: 100 euron varausmaksu maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. Varaus on sitova eikä summaa palauteta, mikäli osallistuja peruttaa matkansa. Mikäli varausmaksua ei makseta ajoissa, siirtyy paikka seuraavalle. Loppusumma maksetaan tapahtuman jälkeen.